2006-06-09

Välkomna på intervju

Innan eftermiddagen är till ända, skall alla hugande sökanden, ha blivit kontaktade för en tid till intervju på onsdag den 14:e nästa vecka. Vi har lagt ett packat schema för att få in alla på en dag. Ni kommer intervjuas två och två, och vi kommer ta en "fängelsebild" på er för administrationens skull. Det känns verkligen spännande att få träffa er IRL (In Real Life). Linda och jag sorterar och registrerar, så det står härliga till. Alla har tydligen inte på sina mobiler hela tiden, men läser ni detta, och inte har bekräftat en tid med mig eller Linda än, så skall ni veta att brev är på väg, och att vi försöker ringa till er hela tiden. Med andra ord, ring till mig (Johan EL 031 704 7234), så skall jag bära den viktiga informationen närmast hjärtat, vart jag än går under helgen.

Och som vanligt får jag påminna er om att ingen hämtat ut I-POD:en än. Tävlingen (som finns här i bloggen) är inte avslutad, fast vi VET att flera personer nosat på målsnöret.

Och som vanligt vill jag påminna om att det finns ett fåtal platser kvar till utbildningen. Exakt hur många, kan jag inte avslöja (vet jag inte) förrän vi pratat med alla som sökt hittills. Sista ansökningsdag är förlängt till den 30:e juni.

Och Jane fortsätter att glädja oss...

Inga kommentarer: