2006-05-15

49 och inre frid

Härligt att så många följer utvecklingen av Spelarkitektur!

Under de närmsta veckorna kommer bloggen handla om hur vi tar oss igenom ansökningsförfarandet. Efter den 23 maj går vi tillbaka att tala om spelfenomen i alla dess former.

Flera har hört av sig och undrat vad det här egentligen handlar om.
Alla har inte följt med i alla vindlingar kring att utbilda i att använda spel som metod."Felix och Johan under skapandet av mini-ARG:ET."


Fredagens blogg handlade om två saker:
1/ Vi släpper snart en Webbgåta, där första pris är en I-POD.
2/ Sista ansökningsdag till Spelarkitektur är tisdag den 23:e maj, alltså nästa vecka.

I anslutning till punkt två, ville vi bara påpeka din roll som spelare i det infinita "spelet" Märkligheten 2.006 Alla människors insats spelar roll. Att nå ut till rätt människor genom rätt kanaler är en inte helt okomplicerad uppgift (det kallas marknadskommunikation).
Vi behöver helt enkelt ditt stöd som medspelare. Inget sätt har visat sig mer effektivt än att sprida ordet från människa till människa.

Tyvärr får jag inse att greppet med gisslandrama, blev en smula ansträngt. Det som först verkade roligt och upplysande, uppfattades istället av många som spänt och riskabelt. Många är också ovana vid att någon använder mekaniker som hör hemma i spelvärlden i det verkliga livet. I framtiden är det vad ni kommer få se Spelarkitekterna göra.

SÅ, vi släpper utbildningen fri, för sinnesfridens skull!

I morgon skall vi spela och leka tillsammans och alla är fortfarande inbjudna att följa utfallet av ansökningarna, dag för dag. Det ÄR i sanning spännande att se om den här utbildningen har en plats på kunskapskartan mellan den 4 september 2006 och Q1 2011. Hittills ser det väldigt ljust ut, och vi ligger bra till i jämförelse med andra utbildningar som skall sjösättas i höst. Låt oss se till att det fortsätter på det sättet.

Det är ett intressant faktum att lejonparten av alla ansökningar till utbildningar kommer in sista dagen och dagen efter. Kanske är det så att människan känner sig fri genom att inte behöva fatta sina beslut förrän i sista sekunden?

Vad tror du? Varför skickar DU in sent?

Har du frågor kring någonting som rör den här utbildningen, så ring mig på 031 704 7234

Vi hörs i morgon/Johan EL

PS: För dig som är nyfiken på utbildningen, är du hjärtligt välkommen till Galleri KAUSTIK på Kastellgatan 19, torsdagen 18 maj mellan klockan 18-19.30. DS

Inga kommentarer: