2006-05-16

48: Snygg, smart och Spelarkitekt :)

Ärade medspelare,
Någonting har gått rätt. Roliga och duktiga människor hittar hit. Jag sitter i telefon och i möten med spännande, trevliga personer från morgon, till sena eftermiddagen. Fasiken vad kul vi kommer kunna ha!

Jag ser fram mot workshopen med baklängesmaskinen som Ola har skruvat ihop eller dagen vi ägnar åt vad det egentligen är som gör Monopol roligt? Det blir spännande att bryta ner spelrecensioner i sina beståndsdelar, och se om det finns parametrar som är mer värdefulla än andra, efter en noggran analys.

Vad spännande det skall bli att få träffa ala konsulter som studerat kreativitet på universitetet, utbildat i rollspelspedagogik, gjort ett gränsöverskridande live/musikfestival, spelat resursrollspel med diplomater, gjort fastnaglande pappspel, designat datorspel, skapat storsäljande kortspel, kort sagt alla de människor vi kommer möta, som använt spel på spännande och framgångsrika sätt.

Det är också roligt att så många kvinnor visar intresse. Spelutbildningar brukar generellt ha bekymmer med detta, men inte Spelarkitektur. Glädjande. Fler ser att spel kan användas på fler platser än i datorn.

Det är också glädjande att vi hamnat på kyguiden.se på första sidan. Livet vill oss väl i dag. Nättidningar hör av sig till os och undrar vilka vi är, så låt oss hoppas att det kommer många människor och pratar med oss på torsdag på KAUSTIK på Kastellgatan 19.

Nu måste jag kila och äta något innan jag sätter mig med sluttrimningen av webgåtan som släpps snart.

Håll kontakten! /Johan EL 031 704 7234 johan.eriksson-lassbo@academedia.se

4 kommentarer:

SurPeter Elaksson sa...

Ni verkar både coola och roliga men om du inte slutar trycka på returntrangenten efter varenda jävla mening så orkar jag inte läsa er blogg längre.

Johan EL sa...

Om du inte lär dig att det heter
VAGNRETUR, så skriver jag
inte ett jävla ord
till :)
/Johan EL

Ola Janson sa...

Surpeter kan döpa om sig till Peter då jag har rensat lite vagnretur och fixat till Georgia som jag körde med innan.

Du kan desstuom lägga till ödmjuka till coola och roliga. ;)

Snällpeter Gostrand sa...

Ja. Och snygga förstås.